Hoppa till innehållet

Är ni 2017 års lokala utvecklingsgrupp i Uppsala län?

Hela Sverige ska leva Uppsala län utlyser åter tävlingen om vilken utvecklingsgrupp/bygdegrupp som ska bli årets lokala utvecklingsgrupp i Uppsala län 2017.

2016 års lokala utvecklingsgrupp i länet blev Utveckla Tobo Örbyhus Vendel med motiveringen:

En ganska ung förening som på mycket kort tid lyckats skapa dialog mellan bygdens folk och de förtroendevalda på ett sådant sätt så att ett flertal för bygden utvecklande och hållbara projekt kommit igång. Man har också tagit aktiv del i arbetet med att få nyanlända att känna sig välkomna bl.a. med simskola under sommaren. Det har skapats sammanhållning i bygden som möjligheter hållbar utveckling och ett växande samhälle.

Har ni gjort något i er förening som stärkt er bygd och dess sammanhållning eller känner någon som gjort det: skicka in er nominering till e-post: info@lbruppsala.se eller via post Hela Sverige ska leva Uppsala län, Stavby 110, 74794 Alunda, senast den 1 oktober.

Berättar om och motiverar varför just denna utvecklingsgrupp är bäst i länet. Vinnande grupp får 5000: -, och nomineras till årets lokala utvecklingsgrupp i hela landet. Priset delas ut vid vårt höstmöte den 22 oktober.