Hoppa till innehållet

Conny Mörke.

Conny är uppväxt i Haninge, en av Stockholms kranskommuner, men är sedan många år hemmahörande i Stockholmsförorten Rågsved, där han bor tillsammans med sin fru och två katter.

Professionellt arbetar han som egenföretagare och konsult inom områdena marknadsföring, evenemang, marknadsundersökningar samt omvärldsbevakning. Fritiden går till stor del till engagemang på lokal och regional nivå i föreningslivet. 

Conny är ledamot av styrelsen i Hela Sverige ska levas länsavdelning i Stockholm där han är sekreterare och stöd till den webbansvariga. Föredrag och seminarier är en stor del av arbetet, och att rapportera tillbaka till styrelsen och länsavdelningens medlemmar. 

Vidare sitter han i styrelsen för Rågsved Hagsätra Samhällsförening där han är webbansvarig. Föreningen arrangerar allt ifrån valborgsfirande och Rågsvedsdagen till informationsträffar tillsammans med andra föreningar och Stockholms stad. 

Dessutom är han engagerad i en närbelägen koloniträdgårdsförening där han och hans fru har en kolonilott. Numera har han utökat engagemanget och är aktiv på distriktsnivå i Koloniträdgårdsförbundets Stockholmsdistrikt som sekreterare och årsmötesordförande. Han är också engagerad i ett framtidsarbete med kommunen. Han är även sammankallande för valberedningen i Nya Rågsveds Folkets hus. 

Conny är även kooperativt engagerad och ägarombud i Coop konsumentförening i Stockholms stad, liksom i OK ekonomisk förening. 

”Jag tycker att det är viktigt att landsbygd och stad närmar sig, att helheten fungerar. Det är grunden i en hållbar utveckling och viktigt att jobba för”, säger Conny.