Hoppa till innehållet

Vi söker en projektledare till ”Stärka regionalt”.

Vill du arbeta som projektledare  och utveckla Hela Sverige ska levas länsavdelningar? Då kan den här tjänsten vara något för dig. 

Målet med ditt arbete är att planera och genomföra projektet Stärka regionalt, som är ett internt projekt beslutat av föreningsmötet 2018. Syftet med projektet är att stärka och utveckla våra regionala organisationer, länsavdelningarna. I utvecklingsarbetet ingår att ta fram strategier för att förbättra kommunikation, kontakt med lokala grupper, finansiering och projektledning, arrangörskap, regional samverkan och politisk åverkan.

Projektet ska också göra en analys av hur länsavdelningarna ser på sitt uppdrag och vid behov göra det tydligare. Allt arbete sker i nära kontakt med länsavdelningar, kansli och styrelse.

Anställningen är en projektanställning på heltid i 12 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Du kommer ha din arbetsplats i hela Sverige och besöka alla länsavdelningar vilket innebär många resor. Ditt kontor kan du ha där det passar dig.

Läs mer om tjänsten här