Hoppa till innehållet

Välkommen Sandra!

Vår nya kommunikatör, Sandra Gardmo, har nu arbetat på kansliet sedan mitten av januari. Sandra har gått en PR-utbildning på Berghs School of Communication och är vässad i det mesta vad gäller kommunikationsplaner, digitala strategier och en hel del annat. Sandra är uppvuxen på en gård i Stugun och därmed även vässad i alla de utmaningar som en gård med bland annat hästar och hundar kan ge.

De senaste åren har Sandra arbetat med kommunikation och marknadsföring på olika startupbolag. Utöver dessa har hon en bakgrund som förtroendevald i bland annat LRF och Leader.

- Genom engagemanget i Leader fick jag också möjligheten att jobba som projektledare i projektet ”Idéracet” som ville fånga upp ungdomars idéer om sin hembygd, skapa nätverk och uppmuntra innovation & utveckling på landsbygden. Jag har också varit processledare för Landsbygd 2.0 och arbetat på Region Jämtland Härjedalens sommarkontor och undersökt hur man kan skapa förutsättningar för att alla medborgare ska kunna medverka i en innovationsdriven samhällsutveckling, berättar Sandra.

Vad var det som lockade med Hela Sverige ska leva?
- Jag brinner för landsbygden och för mig har det alltid varit viktigt att känna att det jag gör, bidrar till något större. Jag har tidigare haft förmånen att jobba med landsbygdsfrågor och när jag såg annonsen som kommunikatör på Hela Sverige ska leva kände jag ”Det är ju där jag ska jobba!”. Det är en ynnest att få jobba med något man brinner för och tillsammans med alla andra i rörelsen skapar vi utveckling och förutsättningar - för att Hela Sverige ska leva, säger Sandra.