Hoppa till innehållet

Så rapporterar vi från Landsbygdsriksdagen 2018.

Nu närmar sig Landsbygdsriksdagen med stormsteg! Vi har tillbringat många timmar med att förbereda allt spännande som kommer att hända: alla fantastiska inspirationsresor, det viktiga och inspirerande programmet, den otroliga maten med smak av Västernorrland, utställningarna, de djupgående seminarierna och de trevliga fikapauserna.

Ni som inte kan vara på plats ska inte oroa er - vi kommer att rapportera här på hemsidan, på Twitter, Facebook och Instagram. Vi kommer dessutom att filma de delarna av programmet som hålls i plenum, så ni kan se allt i efterhand.

MittMedia kommer att direktsända partiledarsamtalet som hålls på lördag 19 maj kl. 13.00-15.00. Samtalet går att se på Allehandas hemsida – men gäller bara för dem som är Plus-kunder.

SVT Forum kommer att spela in hela programmet från den stora scenen på lördagen och det går att se några dagar senare på hemsidan. Vi återkommer med mer information om exakt vilken dag inspelningarna går att se.

Helt klart ska vi göra vårt bästa för att alla som vill ska kunna ta del av så mycket som möjligt av Landsbygdsriksdagen - det är trots allt ett evenemang för hela Sverige!