Hoppa till innehållet

Nu är Hela Sverige lanserat.

Nu är vår nya kommunikationsplattform och nya grafiska profil lanserade! Vi firade vi tillsammans i hela Sverige på samma gång. Med hjälp av det digitala mötesverktyget Zoom filmade vi våra lunchbjudningar och visade upp vårt material över hela Sverige, och detta sände vi direkt på vår Facebook.

I Arvidsjaur intervjuade vår projektledare Bertil Degerlund kommunalborgarrådet om vårt projekt "Service i samverkan" och Hans-Erik "Hacke" Näslund deltog från Västernorrland och berättade om Landsbygdsriksdagen 2018. Vår projektledare Malena Bendelin visade upp våra nya, snygga beachflaggor medan handläggare Ulrik Strömberg berättade om arbetet för fiber på Skaftö. Samordnare Josefin Heed gav en lektion i "landsbygdsspråk" - alltså hur man kan skriva och prata om landsbygden utan att anamma den urbana normens språk, och Lokalekonomidagarnas Ylva Lundkvist Fridh gav oss en guidad tur i Stjärnsund i Dalarna, en sprudlande aktiv ort. Mats Genberg från vår kommunikationsbyrå Genbergs i Skåne pratade om vikten av att hela Sverige. Och Hela Sverige ska levas kommunikatörer Linn Hjort och Karin Wenström smet över till Sveriges riksdag i Stockholm och klistrade upp våra nya klistermärken på väggarna för att påminna riksdagsledamöterna om att Hela Sverige måste leva!

Alla dessa aktiviteter hölls samman av vår verksamhetschef Terese Bengard, som på plats i Ragunda i Jämtland berättade om vårt kommunikationsarbete och visade upp den grafiska profilen.

Nyfiken på lanseringen och alla inslag? Titta här!