Hoppa till innehållet

Glimtar från vår Almedalsvecka.

Almedalsveckan har hållit igång i några dagar nu och vi har haft fullt upp. Idag deltog vår samordnare för lokalekonomi Ylva Lundkvist Fridh (längst till höger) i seminariet "En annan ekonomi är möjlig" som arrangerades av Feministiskt Initiativ. På bilden är hon tillsammans med de andra paneldeltagarna, från höger: Martin Jordö (F!), Louise Lindfors (Afrikagrupperna) och Lars Aleus (Positiva pengar). Seminariet direktsändes på tidningen Syres Facebook - här kan du se det i efterhand

Vår verksamhetschef Terese Bengard (längst till höger) var moderator för Länsförsäkringars seminarium "I vissa skolor på landsbygden går det idag bara tio barn". Här coachar hon ett par av paneldeltagarna innan det börjar.

Vår ena ordförande Åse Classon började onsdagsmorgonen med ett viktigt möte om VA-systemet. Här tillsammans med statlige utredaren Anders Grönvall. Samtidigt deltog vår andra ordförande, Staffan Nilsson, i ett rundabordssamtal med Ellevio.

Med anledning av hotet från nazister som fick RFSL Ungdom att ställa in sitt deltagande i Almedalen anordnades en "kärleksbombning" till stöd. Självklart var vi på plats - det civila samhället måste skyddas från hot och hat!