Hoppa till innehållet

Frossa i gratis kultur fram till och med fredag!

Vill du verkligen frossa i landsbygdskultur och kulturpolitiksamtal? Då ska du passa på nu för allt material från den digitala konferensen Folk och Kultur ligger på deras hemsida och är gratis fram till och med fredag.

Konferensen Folk och Kultur genomfördes helt digitalt i år. Det är ett oerhört rikt material som nu ligger på konferensens hemsida: diskussioner, intervjuer, filosofiska funderingar, presentationer och föredrag med svenska och internationella kulturmänniskor och politiker. Ämnesområdena är många, exempelvis digitalisering, kulturarv, kulturpolitik, barn och unga.

Fram till på fredag, den 19 februari kan vem som helst, gratis, ta del av allt detta material. Sedan läggs materialet bakom en betalvägg, Folk och Kultur Play, och då måste man som privatperson köpa en licens för 650 kronor för att då ta del av materialet. Licensen gäller hela året ut.

Intäkterna från Folk och Kultur Play går till Kulturlyftet för administration och utveckling av Folk och Kultur Play – för att kunna samla, bevara och underhålla det programinnehåll och tidsdokument som konferensen skapar, skriver arrangörerna på hemsidan.

Gå till konferensen här.