Hoppa till innehållet

Anmäl dig till Landsbygdsriksdagen senast 17 april.

Imorgon, tisdagen den 17 april, är det sista anmälningsdag för Landsbygdsriksdagen i Västernorrland den 18-20 maj. Så glöm inte att anmäla dig!

Programmet är helt fantastiskt! Bland annat bjuds du på en lördag förmiddag full med gäster som behandlar några av landsbygdens viktigaste frågor: kultur, digitalisering, service och demokratiskt inflytande.

På lördagen hålls även ett viktigt samtal om landsbygdspolitiken med sex av åtta partiledare från riksdagspartierna. I Söndagsstudion dagen efter blir det poesi, eftertänksamhet – och en rejäl analys av vad partiledarna egentligen sade.

Ett av de mest uppskattade inslagen under Landsbygdsriksdagen brukar vara inspirationsresorna, som kommer ta dig till några av de mest intressanta och just inspirerande bygdegårdarna, företagen, natursköna miljöerna och levande lokala utvecklingsgrupperna. Under fredagen får du tillbringa hela dagen på många olika härliga platser med riktigt drivna och innovativa människor.

Du kommer få vara med om peppande prisutdelningar där oslagbara lantisar får pris för sitt viktiga lokala arbete och självklart en tjusig bankettmiddag med smak av Västernorrland.

Nära 30 seminarier kommer att hållas under lördagen och söndagen och du kommer få fördjupa dig i alla ämnen som rör landsbygd och lokal utveckling.

I pauserna finns det möjlighet att besöka den stora utställningen med mängder av utställare från civilsamhällets organisationer, små och stora företag och kommuner och myndigheter. Och passa på att prata med så många andra kunniga och energiska deltagare du kan – det är inte ofta en sådan här chans dyker upp!