Hoppa till innehållet

Hela Sveriges talespersoner.

Åse Classon har varit en av Hela Sverige ska levas två ordförande sedan 2013 och har suttit i styrelsen i tio år. Hon har många års erfarenhet av landsbygdsutveckling både lokalt, regionalt och nationellt och har suttit med som expert i flera parlamentariska utredningar. Åse är särskilt intresserad av integration, jämställdhet, innovativa servicelösningar och lokal demokrati. Hon tar sig an alla ämnen som rör landsbygden med detaljerad kännedom och stor passion!

Kontakta Åse på:
ase.classon[at]helasverige[dot]se
070-581 35 50

Staffan Nilsson är en av Hela Sverige ska levas två ordförande sedan 2013. Han har under många år varit ledamot och ordförande för EU:s ekonomiska och sociala kommitté. Han är även ordförande för den europeiska landsbygdsorganisationen ERCA. Staffans huvudintressen är europeisk politik, det civila samhället och demokratifrågor. Med humor och insikt tar han sig an alla slags landsbygdsfrågor!


Kontakta Staffan på:
staffan.nilsson[at]helasverige[dot]se
070-578 00 22

Terese Bengard är verksamhetsledare på Hela Sverige ska leva. Innan dess var hon kommunstyrelsens ordförande i Ragunda kommun, Jämtland, och är en van debattör och moderator. Hon har under kort tid debatterat mot Per Schlingmann, Britta Lejon, Göran Greider och Sverker Olofsson, för att nämna några. Terese vänder gärna på begreppen och utmanar gamla, invanda tankegångar!


Kontakta Terese på:
terese.bengard[at]helasverige[dot]se
070-295 21 25

Josefin Heed är utbildad agronom inom landsbygdsutveckling och har en master i miljöhistoria. Hon har flerårig erfarenhet av att arbeta med landsbygdsfrågor på Hela Sverige ska leva och engagerar sig i lokal utveckling även utanför jobbet i sitt hemlän Dalarna. Hon pratar gärna om urbanisering, ungas plats i samhället, urban norm, regionalpolitik, integration, jordbruk, livsmedelsförsörjning och hållbarhet. Josefin är en ung och orädd landsbygdsröst!

Kontakta Josefin på:
josefin.heed[at]helasverige[dot]se
072-706 88 60

Ylva Lundkvist Fridh har en kandidatexamen i ekonomisk historia och en masterutbildning i miljöhistoria. Hon har arbetat med omställning och lokalekonomi för Hela Sverige ska leva i många år och har finansiering, pengar, hållbarhet och miljöfrågor som expertområden. Ylva bor på landsbygden i Dalarna där hon är involverad i ett samåknings- och integrationsprojekt, bland mycket annat. Hon är en seriös och djupt kunnig ung debattör!

Kontakta Ylva på:
ylva.lundkvist[at]helasverige[dot]se
070-236 12 16