Hoppa till innehållet

Läs mer om hur du kontaktar oss!

Kristina Ernehed, ordförande

kristina(a)ernehed.com 

Rolf Lindahl, vice ordförande

rolf(a)lindahllingua.com

Inger Kraft Etzler, sekreterare

inger(a)nordvast.se 

Birgitta Skott, kassör 

birgittaskott(a)hotmail.com 

Styrelsen

Här är 2017 års styrelse:

Kristina Ernehed, ordförande 

Är 37 år och bor i Kälom, Offerdal. Är utbildad journalist, medievetare och projektledare som är med och driver Jämtlands Kulturkompani. Jobbar med föryngring av föreningslivet, samverkan och lokal utveckling. Sitter även i LAG för Leader Sjö, skog och fjäll.  

Rolf Lindahl, ledamot

Är 65 år och bor på Frösön. Har jobbat som lärare och regionchef för både Studiefrämjandet och Studieförbundet Vuxenskolan. Framförallt intresserad av Processledning, - inte minst med lokal utveckling som tema. Genomför dessutom kurser inom Ledarskapsutveckling. Har även ett stort intresse för friluftsliv, skidåkning, musik och resor.

Inger Kraft Etzler, sekreterare 

Birgitta Skott, kassör

  

Stefan Nilsson, ledamot

Andrea Bodin, ledamot

Är 34 år och bor i Östersund. Är hälsovetare och driver eget företag med föreläsningar och  hälsokonsultationer samt medskribent i bokserien "Hälsa och folkbildning". Engagerad i frågan om hälsofrihet och att ge människor verktyg för ett friskare liv. 

  

Tobias Liljeblad, ledamot

Är 30 år och bor i Järpen. Är ekonom i grunden och har främst arbetat som controller men även drivit ett litet företag för vattenrening. Jobbar  på Länsstyrelsen som rådgivare och handläggare i Interreg Sverige-Norge, ett EU strukturfonds program med fokus på gränsöverskridande regional utveckling mellan länderna. 

Anna Rex, ledamot

Är 36 år och bor i Lit. Har gått från fotograferandet till copywriting till att vara föreläsare till projektledning, och arbetar sedan årsskiftet 16/17 som regionchef för Handelskammaren Jämtland Härjedalen. Har även varit en del av TEDx-gänget, driver en ideell kulturförening, vurmar för barns och ungas läsande och försöker hitta ett vettigt sätt att starta upp högläsningsgrupper för nyanlända och äldre.

Joakim Karlsson, ledamot

Revisorer

Pelle Persson, Östersund

Valberedning:

Karin Johansson, sammankallande (nås på karin[at]fristil[dot]com)

AnnaKarin Olsson

Kontakta gärna valberedningen om ni har förslag på engagerade personer till styrelsen!