Hoppa till innehållet

Egen anställning

Egenanställning

Vill du sälja dina tjänster och bli anställd utan att starta eget företag? Då kan du bli egenanställd i ett egenanställningsföretag och fakturera dina kunder.


Egenanställning innebär bl.a. att du får redovisningen utförd, lön om du har uppdrag, försäkring och arbetsgivarintyg. 

Hela Sverige ska leva Jämtlands län är sedan 2015 års början medlem i egenanställningsföretaget Convoy

Convoy är ett egenanställningsföretag som gör det enklare för fler i alla åldrar att starta egen verksamhet, fakturera kunder och göra justa affärer. Convoy drivs av idén att om människor ges bättre förutsättningar att utveckla sin kreativitet, så får Sverige fler entreprenörer och fler människor i arbete.

Convoy

Convoy är ett egenanställningsföretag som vi är medlemmar i. Convoy erbjuder människor med en affärsidé en enkel form för att driva verksamhet och ta uppdrag. Konceptet kallas egenanställning, självanställning, förenklat företagande, förenklat entreprenörskap – kärt barn har många namn. Genom att fler kan erbjuda justa tjänster skapar Convoy också fler möjligheter för befintliga företag, organisationer och projekt att hitta driftiga leverantörer av tjänster.

Det viktigaste är att vi tar bort hinder och gör det enkelt för människor som vill utveckla tjänster och skaffa en försörjning på ett enkelt och just sätt. Samtidigt skapar konceptet nytta för företag, organisationer och projekt som behöver enkla lösningar för att få tillgång till ny kompetens och utveckla sina verksamheter. Samtliga tjänster Convoy erbjuder är kopplade till och har sin utgångspunkt i det förenklade entreprenörskapet.

Kontaktperson

Rolf Lindahl 

E-post: rolf[at]lindahllingua[dot]com