Hoppa till innehållet

Prioriterade frågor 2017-2019?

Under hösten 2016 ska vi, Hela Sverige ska leva, och våra medlemmar, nationellt och regionalt här i Dalarna tillsammans välja de frågor som Hela Sverige ska leva ska prioritera under 2017-2019.

Vi ska jobba med att få ett land i balans genom landsbygdsutveckling. Vi jobbar med att främja demokrati, mångfald, hållbarhet och jämställdhet i alla våra frågor. Men vilka frågor ska vi prioritera?

Hela Sverige ska leva Dalarna vill nu bjuda in er, våra medlemmar, till en workshop där vi tillsammans tar fram de dessa prioriterade frågor.

Resultatet av dialogerna i Dalarna och i de övriga länen i landet kommer att ligga till

grund för Hela Sverige ska levas styrelse och det nationella höstmötets fastställande av vilka prioriterade frågor Hela Sverige ska leva ska arbeta med under 2017-2019.

Här finner du en enkät och en lista där vi tillsammans ska prioritera 5 frågor. Du får gärna fylla i enkäten innan vi träffas.

Du är varmt välkommen på en workshop nära dig (även om länet är stort...)

  • Norra Dalarna - torsdag 22 september kl 19, vandrarhemmet Tre Björnar, Älvdalen (OBS - ny plats) .
  • Mellersta o södra Dalarna - tisdag 27 september kl 19 i Aspeboda Bygdegård.

Vi kommer att bjuda på  kaffe/ te och smörgås (för dig med någon matallergi hittar vi givetvis ett alternativ, säg till i så fall).

Här hittar du inbjudan i PDF-format

Med förhoppning att vi ses vid något av tillfällena!

Styrelsen för Hela Sverige ska leva Dalarna,

gm. Mikael Källman (styrelseledamot sedan två år)

Ps1. sprid gärna denna inbjudan till de i ditt nätverk som har intresse att vara med.

Ps2. För att planera fika m.m. ser vi gärna att du anmäler dig, senast måndag 19 september. Ring, SMS:a eller e-posta Mikael, tel. 0768-48 44 41 alternativt